به گزارش خبرنگار مهر، وجهالله خدمتگزار ظهر یکشنبه در جلسه بررسی وضعیت اعتبارات استان در لایحه بودجه ۹۴ در ابلاغ به مسئولین اظهارکرد: مسئولین دستگاههای اجرایی از امروز تا مهلت قانونی تغییر درلایحه بودجه سال آینده در محل ماموریت خود حضور داشته باشند.
وی با بیان اینکه همه مسائل و مطالب استان در لایحه بودجه ۹۴ گنجانده شده است، افزود: این لایحه تقدیم مجلس شده که نمایندگان در کمیسیونهای مختلف میتوانند در این لایحه پیشنهاد دهند.
خدمتگزار با تاکید بر اینکه مسئولین دستگاههای اجرایی مسائل کارشناسی و استدلال منطقی در خصوص این لایحه را به نمایندگان مجلس ارائه کنند، عنوان کرد: در سال جاری با هماهنگی و همکاری نمایندگان استان راه آهن خراسان جنوبی در ردیف بودجه قرار گرفته است.
وی بر تاثیرگذاری بیشتر نمایندگان استان با توجه به ظرفیت مجلس تاکید کرد و گفت: نمایندگان در خصوص برخی از مسائل استان از نمایندگان استانهای دیگر کمک بگیرند.
آمادهباش مسئولین دستگاههای اجرایی تا دیماه
استاندار خراسان جنوبی افزود: مدیران دستگاههای اجرایی تا ۲۰ دیماه سال جاری باید از آمادگی کامل در استان برخودار بوده و هیچ عذری قابل پذیرش نیست.
خدمتگزار بیان کرد: مسئولین دستگاههای اجرایی لایحه بودجه سال آینده را به صورت کامل مطالعه و در جریان منابع درآمدی و مصارفی وزارتخانه خود قرار گیرند.
وی افزود: باید تلاش کرد تا افزون بر ظرفیتی که در بودجه سال آینده برای استان در نظر گرفته شده اعتبار جذب کنیم.
خدمتگزار به همه مسئولین دستگاههای اجرایی خراسان جنوبی تذکر داد: مسئولین با وزارتخانههای مربوطه خود در تعامل بوده و از ظرفیتهایی که در بودجه سالجاری باقیمانده بیشترین اعتبار را برای استان جذب کنند.
وی ادامه داد: باید همه اعتبارات استان در بودجه سال جاری جذب و نباید دستگاههای اجرایی از این ظرفیت باقیمانده مغفول بمانند.
استاندار خراسان جنوبی تصریح کرد: دستگاههای اجرایی باید از ظرفیتهای نسل جوان که توان خدمت در زمینه توسعه و عمران استان را دارند استفاده کنند.
وی با اشاره به اینکه در زمینه ایاب و ذهاب دانشآموزان روستایی در کشور شش میلیارد تومان در لایحه بودجه ۹۴ در نظر گرفته شده است، افزود: در این زمینه مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی باید از این میزان بیشترین اعتبار را برای استان جذب کند.
بهرهبرداری از راهآهن خراسان جنوبی در سال ۹۹
خدمتگزار اظهارکرد: همچنین در زمینه کمک به دهیاریها نیز ۱۷۶ میلیارد تومان اعتبار در لایحه ۹۴ پیشبینی شده است.
وی با بیان اینکه راهآهن خراسان جنوبی بعد سالهای متوالی در ردیف بودجه اجرایی قرار گرفته است، عنوان کرد: در بودجه سال آینده ۱۰ میلیارد تومان اعتبار برای راهآهن خراسان جنوبی در نظر گرفته شده است.
استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: در سال جاری برای مطالعات راهآهن استان پنج میلیارد تومان مصوب شده که از این میزان دو میلیارد تومان تخصیص یافته و باید تلاش کرد تا مابقی در سالجاری جذب شود.
خدمتگزار با اشاره به اینکه برای احداث راهآهن خراسان جنوبی تا سال ۹۹ باید ۲۲۷ میلیارد تومان اختصاص یابد، گفت: با پیشبینیهای انجام شده این پروژه در سال ۹۹ به بهرهبردار میرسد.
وی عنوان کرد: برای تکمیل و تجهیز مصلیهای کشور نیز ۲۵ میلیارد تومان اعتبار در لایحه ۹۴ در نظر گرفته شده که باید از این اعتبار برای تکمیل مصلیهای در حال تکمیل استان استفاده شود.
استاندار خراسان جنوبی گفت:: در لایحه بودجه سال ۹۴ برای خراسان جنوبی ۱۱۴ میلیارد تومان اعتبار عمرانی پیشبینی شده است.
خراسان جنوبی در زمینه اعتبار لایحه ۹۴ در ردیف ۲۱ قرار گرفت
خدمتگزار با بیان اینکه وضعیت خراسان جنوبی در لایحه بودجه سال ۹۴ با سایر استانهای کشور بررسی شده است، تصریح کرد: این ارزیابی براساس جمعیت و شاخصهای متعدد بوده که خراسان جنوبی از نظر میزان اعتبارات در بودجه سال ۹۴ رتبه ۲۱ را کسب کرده است.
وی تصریح کرد: این استان همچنین در زمینه سرانه درآمد نیز در ربته ۲۹ قرار گرفته که باید تلاش کرد سهم استان را در زمینه جذب اعتبارات افزایش دهیم.
استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه ۱۱۶ میلیارد تومان برای شرکت ملی گاز در لایحه سال آینده در نظر گرفته شده است، افزود: در حال حاضر سه شهرستان استان از نعمت گاز برخوردار نیستد که بر اساس لایحه بودجه سال ۹۴ شهرستانهایی که میزان جمعیت آنها از متوسط کشوری پایینتر بوده، میتوانند از این اعتبارات استفاده کنند.
خدمتگزار ادامه داد: شهرستانهای خراسان جنوبی میتوانند با توجه به این شرایط از این محل اعتباراتی را جذب کنند.
پیگیر سیاستهای تشویقی برای سرمایهگذاری در استان هستیم
استاندار خراسان جنوبی عنوان کرد: بر اساس لایحه بودجه سال آینده مقرر شده پروژههای بالای ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی در سال آینده به اتمام برسد که در این رابطه باید پروژههای عمرانی استان استخراج و به معاونت برنامهریزی استانداری ارسال شوند.
استاندار خراسان جنوبی با اشاره به تسهیلات صندوق توسعه ملی نیز گفت: تسهیلات این صندوق دولتی و سهمیهبندی نیست بلکه باید براساس میزان سرمایهگذاری در هر استان از این اعتبارات استفاده شود.
خدمتگزار افزود: پنج درصد از منابع صندوق توسعه ملی در اختیار کمیته امداد و سازمان بهزیستی قرار گرفته که باید در زمینه اشتغال مددجویان و افراد بیبضاعت هزینه شود.
وی تأکید کرد: شوراهای شهر و شهرداریها باید تحرک بیشتری در زمینه جذب اعتبارات سال آینده داشته باشند.
وی با انتقاد از اینکه یکی از اشکالات جدی دولت در زمینه سرمایهگذاری در مناطق محروم عدم وجود سیاستهای تشویقی است، گفت: پیگیر هستیم تا سیاست تشویقی ویژهای برای استانهای محروم در نظر گرفته شود تا سرمایهگذاران خود به دنبال سرمایهگذاری در استان بوده نه اینکه ما به نبال سرمایهگذار برویم.
نظر شما